Unik, skräddarsydd

Webbdesign

Webben är en ovärderlig del av varumärkesbyggandet och ett viktigt verktyg i försäljningsprocessen.  

Vi utgår från varje enskild kund och formger, färgsätter och programmerar med bra kommunikation som utgångspunkt. Vi strävar efter ett grafiskt uttryck som är unikt för er och kundanpassade lösningar som ökar affärsnyttan.


Hur vi bygger webb

Innan vi börjar har vi ett möte där vi  går igenom syftet med webben, er målgrupp, era kunder och de intressenter ni vill nå. Vi går också igenom den image ni vill förmedla, t.ex. om produkterna ni säljer ska upplevas exklusiva, miljövänliga eller extra tåliga.

Om det finns en existerande grafisk profil förhåller vi oss till denna, annars skapar vi gärna en ny. I alla projekt lägger vi grunden till en digital kontaktyta som ger uttryck för de kärnvärden ni önskar förmedla. Hand i hand med detta skapas funktionalitet som hjälper er att bli mer effektiva, sälja mer och frigöra tid till kärnverksamheten.

Smartare

Snyggare

Responsivt

SEO


Design som hantverk

Varje hemsida vi producerar görs med unik, kundanpassad design och programmering.

Utöver en grafisk profilering som inger förtroende implementerar vi lösningar och layout som gör era liv lite enklare, till exempel genom att styra besökarna till vissa frågeställningar och undersidor. Vi ger er flexibilitet att ändra innehåll, struktur och bildspråk. Vi ger er frihet till fortsatt utveckling. Vi ger er smartare webb, helt enkelt.


Responsivt på riktigt

Responsiv design innebär att webbplatsen anpassar form efter skärmen storlek.

Vi designar webbplatsen i procentsatser snarare är fasta pixelmått, vilket resulterar i en flytande layout som fungerar och ser bra ut oavsett storlek på skärm. Vi lägger stor vikt vid kompatibilitet mellan webbläsare, operativsystem och märke på telefonen. Det här är mobilanpassning på riktigt.


Frihet att uppdatera

Vi bygger er webbplats i WordPress och ni har full tillgång till alla filer för uppdateringar och framtida utveckling.

Det betyder att ni kan uppdatera sajten själva, inklusive installering av tillägg och nya sidor. I samband med lansering av webbplatsen går vi igenom hanteringen tillsammans med berörd personal och lämnar inloggningsuppgifter till webbplats, webbhotell och databas.

För många kunder är vi en nära partner när det kommer till framtida uppdateringar och underhåll. Vill ni hantera det själva är vi aldrig längre än ett samtal bort om ni behöver support.

Hur går vi vidare?

Det börjar alltid med ett förutsättningslöst möte där vi går igenom era tankar, önskemål och visioner. 

Du får ett kostnadsförslag och en tydlig bild av vad du kan se fram emot vid ett eventuellt samarbete. Om känslan är rätt skriver vi en offert på projektet där allt tydligt framgår.